Céges rendezvények terén sem szenvednek tudásbeli hiányt, hiszen napjainkban is az ország legnagyobb vállalkozásainak szervezik a mindennapos rendezvényeit, akár egy évzáró vacsoráról van szó, akár egy egyszerű, hétköznapi vezetői meetingről. Számos kiváló alvállalkozóval állunk kapcsolatban, mint például dekoratőr cégek, előadók, nagy múltú rendezvényhelyszínek, hostess cégek.
Minden estben az ügyféllel való személyes találkozón felmérjük az igényeket, és egyedi árat szabunk, elkerülvén a sablonos árakat és a kínálati korlátokat. Sok más céggel ellentétben mi nem kínálunk csomagokat, nálunk csak egy csomag van: amit Ön szeretne.
Referenciáink: Raiffeisen Bank – Decathlon – MOL Trans Kft. – Müller drogéria – Strabag – Ecol Logystic Kft. – Bencso Mobile Kft. – Hungaro Auto Kft.
Center – 38
Galéria – 70
VIP – 60
Terasz – 58
Kisterem – 12
Az étel minősége nagyban befolyásolja az esemény sikerét. Egy esküvőn az emberek elsőként az ételekre emlékeznek, míg egy céges rendezvény az ügyfelek lenyűgözéséről szól, akik általában társadalmunk vezető szellemiségei, és gyakran fordulnak meg éttermekben, így elengedhetetlen a modern, jó alapanyagokból készült ételek
felszolgálása.
Csapatunk vállalja magán és céges rendezvények valamint esküvők teljes catering szolgáltatását, legyen szó egy hidegtálas svédasztalos étkezésről vagy egy teljes, több fogásos menüről. A megrendelő igényére szabva állítjuk össze a teljes menüt, a fogások számát, illetve az ételek típusát. Amennyiben nincs elképzelése vagy
tapasztalata, bátran forduljon hozzánk, segítünk kitalálni mindent, hiszen sok éves tapasztalat áll csapatunk mögöt.
Mondanunk sem kell, hogy egy ilyen konyhán a gasztronómia legmagasabb csúcsait kellett megmászni, és a legjobb alapanyagokból kellet kiváló fogásokat készíteni. Ezen tudást magába zárva Gábor hazatért, hogy többek között belefogjon ebbe az itthon egyedülállónak mondható vállalkozásba.
MOBILE CHEF szolgáltatásunk keretein belül a világ legelőkelőbb és leglátványosabb ételeit visszük az Ön konyhájába vagy irodájába. A házigazdának nincs gondja az alapanyag beszerzéssel, a receptek felkutatásával, a főzéssel majd pedig a mosogatással, rendrakással, így minden percet a vendégeivel tölthet. Séfünk az üzemi konyhán előkészíti az ételeket a legkorszerűbb konyhai technológiákkal, hogy a megrendelő konyhájában már csak a végső simításokat kelljen elvégezni, és az egész folyamatból Ön csak annyit lásson, hogy egy felszolgáló a kész ételt az asztalra teszi, majd annak végeztével leszedi az üres tányérokat. Természetesen, ha érdekli az étel elkészítése, séfünkkel közösen főzhetik meg az ételeket.