Foglalás

Asztalfoglalás
  Rólunk

  Cégcsoportunk a vendéglátás több válfaját is felöleli. A portfólióban megtalálható 4 irodaház étkezőjének üzemeltetése, ahol hideg és meleg ételeket szolgálunk fel menü illetve Á La Carte formában. Emellet a cég életében jelentős szerepet játszik a saját éttermünk ahol hétfőtől vasárnapig várjuk a kedves vendégeket egy kellemes hangulatú ebédre vagy vacsorára.

   

  Foglalkozunk külsős rendezvények cateringjével, illetve saját rendezvényekkel is mind külső mind pedig saját helyszínen, legyen szó egy kis létszámú születésnapról vagy egy több száz fős esküvőről. Éttermünk 1 éve esett át teljes konyhai felújításon és arculatfrissítésen. Mindez azt a célt szolgálja, hogy minden meglévő és új vendégünket magasabb színvonalon szolgálhassunk ki.

   

  Séfünk és egyben tulajdonosunk több évtizedes szakmai múltal büszkélkedhet, a legnagyobb hazai szállodák konyhájától, svájci és osztrák éttermek vezetéséig. Üzletvezetőink Budapest nívós szállodáit, és belvárosi nagy forgalmú, újhullámos éttermeit menedzselték. Az elmúlt egy évben nagy hangsúlyt fektetünk külsős és házon belüli rendezvények szervezésére és lebonyolítására.


  Küldetésünk

   

  Mind rendezvényeinken mind pedig étermeinkben szeretnénk a vendéglátást mint hivatást űzni, ahol tényleg vendégül látjuk a kedves ügyfelet vagy vendéget és bárhol is találkozunk, mindig othon érezheti magát.

  Ételek tekintetében étermeinkben a régi jól megszokot ízeket prezentáljuk, rendezvényeinken pedig a megrendelő igényei szerint régi ételeket új köntösben, az újhullámos külföldi és hazai trendeket szem előt tartva.


   
   
  Kedves Vendégeink, éttermünk ideiglenesen ZÁRVA tart!