Foglalás

Asztalfoglalás
  Szolgáltatások

  Csapatunk vezetői az évek során számtalan rendezvényt koordináltak le, a kis létszámú születésnapoktól a nagy létszámú esküvőkig és hagyományőrző rendezvényekig. Az ország legnagyobb cégeinél tanulták ki a rendezvényszervezés fortélyait, így nincs számukra meglepetés helyzet.

  Céges rendezvények terén sem szenvednek tudásbeli hiányt, hiszen napjainkban is az ország legnagyobb vállalkozásainak szervezik a mindennapos rendezvényeit, akár egy évzáró vacsoráról van szó, akár egy egyszerű, hétköznapi vezetői meetingről. Számos kiváló alvállalkozóval állunk kapcsolatban, mint például dekoratőr cégek, előadók, nagy múltú rendezvényhelyszínek, hostess cégek.

  Minden estben az ügyféllel való személyes találkozón felmérjük az igényeket, és egyedi árat szabunk, elkerülvén a sablonos árakat és a kínálati korlátokat. Sok más céggel ellentétben mi nem kínálunk csomagokat, nálunk csak egy csomag van: amit Ön szeretne.

  Referenciáink: Raiffeisen Bank – Decathlon – MOL Trans Kft. – Müller drogéria – Strabag – Ecol Logystic Kft. – Bencso Mobile Kft. – Hungaro Auto Kft.


  Termeink

  Férőhelyek

  Center – 38
  Galéria – 70
  VIP – 60
  Terasz – 58
  Kisterem – 12


  Catering

  Rendezvények teljes körű catering szolgáltatását vállaljuk, legyen szó akár

  • Esküvőről
  • Családi eseményről (születésnap, házassági évforduló, ballagás)
  • Céges rendezvényről (évzáró vacsorák, vezetői meetingek, csapatépítők, továbbképzések, konferenciák)
  • Sport rendezvényről
  • Bankettről, bálról, estélyről, gálavacsoráról

  Az étel minősége nagyban befolyásolja az esemény sikerét. Egy esküvőn az emberek elsőként az ételekre emlékeznek, míg egy céges rendezvény az ügyfelek lenyűgözéséről szól, akik általában társadalmunk vezető szellemiségei, és gyakran fordulnak meg éttermekben, így elengedhetetlen a modern, jó alapanyagokból készült ételek
  felszolgálása.

  Csapatunk vállalja magán és céges rendezvények valamint esküvők teljes catering szolgáltatását, legyen szó egy hidegtálas svédasztalos étkezésről vagy egy teljes, több fogásos menüről. A megrendelő igényére szabva állítjuk össze a teljes menüt, a fogások számát, illetve az ételek típusát. Amennyiben nincs elképzelése vagy
  tapasztalata, bátran forduljon hozzánk, segítünk kitalálni mindent, hiszen sok éves tapasztalat áll csapatunk mögöt.


  Mobilchef

  Mint már említetük, séfünk és egyben tulajdonosunk, MARCSÓ GÁBOR, a legkiválóbb helyeken fordult meg hazánkban, mint például a Gellért szálló a Hilton vagy a Four Seasons. Pályája külföldre is elvite, és bejárta Ausztriát, ahol Tirolban több szálloda konyháját is vezette. Ausztriából Svájcba vezetet az út, ahol Zürichben egy gourmet konyha megnyitásával és felfutatásával bízták meg.

  Mondanunk sem kell, hogy egy ilyen konyhán a gasztronómia legmagasabb csúcsait kellett megmászni, és a legjobb alapanyagokból kellet kiváló fogásokat készíteni. Ezen tudást magába zárva Gábor hazatért, hogy többek között belefogjon ebbe az itthon egyedülállónak mondható vállalkozásba.

  MOBILE CHEF szolgáltatásunk keretein belül a világ legelőkelőbb és leglátványosabb ételeit visszük az Ön konyhájába vagy irodájába. A házigazdának nincs gondja az alapanyag beszerzéssel, a receptek felkutatásával, a főzéssel majd pedig a mosogatással, rendrakással, így minden percet a vendégeivel tölthet. Séfünk az üzemi konyhán előkészíti az ételeket a legkorszerűbb konyhai technológiákkal, hogy a megrendelő konyhájában már csak a végső simításokat kelljen elvégezni, és az egész folyamatból Ön csak annyit lásson, hogy egy felszolgáló a kész ételt az asztalra teszi, majd annak végeztével leszedi az üres tányérokat. Természetesen, ha érdekli az étel elkészítése, séfünkkel közösen főzhetik meg az ételeket.


  Kedves Vendégeink, éttermünk ideiglenesen ZÁRVA tart!